måndag 4 januari 2010

2010 har börjat, dvs valåret har börjat

Jag läste under helgen en intressant blogg som jag har glömt bort namnet på, men denne person tog upp 2010 och huruvida Internet kommer förstöras. Bland annat pga av valåret då serpen (googles top tio lista) kommer förstöras. Varför vet jag inte riktigt men det kommer finnas ett gediget blogg och mediedriv pga av två stora bröllop och valår.

Jag kommer säkerligen bli påhoppad mot just drevet mot Mona Sahlin. Jag Googlade nyligen för att bredda mitt perspektiv. Längst ner hittar jag "You Tube" resultat med filmnamn som Mona Sahlin fifflar. Jo tack, det känner jag igen eftersom jag är en av dem som har lyft upp just den filmen. Jag ska inte lyfta upp inbördes beundran härmen googlar vi Mona Sahlin Fifflar så får vi fram dryga 7 900 träffar, då jag får stå mitt kast med en 3:e placering på just den frasen.

Jag ber alla att sära på sak och person då jag inte har något emot Mona Sahlin som person, hon är en stark kvinna som har tagit sig fram inom "politiken" som jag förmodar är ett av de tuffaste jobben man kan ha. Det är hennes åsikter jag ifrågasätter, och det är hennes ideologi jag inte håller med om. Så var det sagt.

Innan drevet nu har dragit igång på allvar mot just Mona Sahlin och resten av "Vänsterblocket" så kommer följande artiklar på den är bloggen inte ta upp "hat" eller "förakt" mot just Mona Sahlin utan mer mot den Socialdemokraterna och ideologin som Mona Sahlin är tvungen till att anamma för att få behålla jobbet. Ledsen att säga det Mona, men jag tror helt enkelt inte att Vänsterblocket har lösningar med sin politik.

Så med ödmjukhet och respekt så kommer jag säga precis vad jag tycker här. Så härmed börjar valåret 2010.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar