torsdag 11 november 2010

Mona Sahlin borde få sitta kvar

Det tycker jag enbart för att då finns det chans till att socialdemokraterna förlorar på nytt vid nästa val.

Må det vara omoget sagt eller ej, men undrar om inte det finns tillräckligt mycket krut i den kvinnan. Det finns några möjligheter för henne att få sitta kvar, trots att det är så många som har varit emot henne? Eller är det politiken hon har fört man har varit emot?

Mona säger ändå att det var fel på socialdemokratiska politiken de hade under valet. Jag vill gå så långt och säga att det är fel på den socialdemokratiska politiken. Jag tror att det är för många som har märkt att när man tar del av den trygghet som socialismen ger, är det sedan ett hopplöst många gånger att ta sig ur bidragsförsörjning.

En annan sak som socialismen har odlat fram är den passivitet som har odlats fram i generationer. En sådan sak som att man på min tid kunde driva omkring på ett gymnasium i tre år utan att prestera något, för att sedan plugga upp samma ämnen på Komvux. Är det vettigt? Nä man måste sätta press på "människor" i allmänhet, och ja den första årgången får hångest på olika sätt. Det blir lite ramaskri i media, men jag hoppas för allt i livet att fler rycker upp sig och inser att det inte fungerar i längden.

Kan någon nämna ett exempel där socialismen har fungerat?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar