lördag 7 mars 2009

Kommunister!, Nazister!, Sossar!, vad mer?

Det är inte ofta jag läser kommentars fältet så mycket som jag gjorde idag i och med artikel på newsmill om hur socialdemokraterna tycker att det är att "gå hand i hand nazisterna."

Totte Wallin har lagt in en oändlig kommentar men ack så välskriven och det verkar som att han vet sin sak. Jag har källkollat hälften för att driva tiden något en Lördagsförmiddag. Jag skulle dock vilja se mer av Wallins blogg och länka till den, men har inte lyckats så väl. Vet inte ens om den Totte Wallin blogg jag hittade är samma Totte. Kommer då till en musiker/artist vid namnet Totte Wallin. Någon som kan hjälpa mig om det är densamme?

För mina stammisbesök hit har jag valt att kopiera inlägget. Läs även artikeln på newsmill [här]

Totte Wallin skrev:

SNB 23.1
Varför valde vänstern Palestinierna?
En gång i tiden ingick det i varje socialdemokrats c.w. att åka till Israel och jobba gratis på en Kibbutz ("åt var och ens behov, efter var och ens förmåga") I dag går ledande socialdemokrater och vänsteranhängare i demonstrationstågen tillsammans med Hamas, Hizbollah och Hakkorssymboler. Vad var det som hände och varför bytte man sida?
Jag har ingen annan förklaring än den , att efter FNL och protesterna mot USA:s krig i Vietnam blev det opportunt att sympatisera med befrielserörelser och klä sej i deras symboler ,typ palestinasjalar . Var man vänster var man också en guerillagroupie !
I dag när Sveriges utrikeskorrespondenter kallar 21 dagarnas krig och dom 1300 döda i Gaza för ett folkmord , låt mej då göra en jämförelse.
Sextio år efter statens Israels bildande röstar palestinier i demokratiska val i Gaza fram terroriststämplade Hamas vars syfte är att utplåna staten Israel .
Den 18.1 1871 bildas Tyskland och sextiotvå år senare röstar tyskar i demokratiska val fram terrorregimen Nationalsocialisterna till makten. Det intressanta är att Hamas rötter fick stöd av Nazismen som samarbetade med stormuftin al-Husseini vars avsikt var att "rensa" Mellanöstern från Judar och grunda en islamisk stat i Palestina. Mellan 1939 och 1945 sponsrade
nazisterna en arabiskspråkig radiosändare som dagligen sände antisemitisk hetspropaganda , verser ur Koranen och arabisk musik. I dag är Hamas al-Husseinis arvtagare.
Då ställer jag mej den hypotetiska frågan .
Om media varit på plats den 24e juli - 3 augusti 1943 i Hamburg under "Operation Gomorra " (jfr gla testamentet) då allierade
brandbomber förbrukade syret för 60 000 civila och 1 miljon blev hemlösa.
Om utrikeskorrespondenterna darrat i Dresdens skyddsrum den 13-14 februari 1945 när vedergällningsbomberna föll över och dödade 25 000 flyktingar och civila.
Om reportrarna rapporterat då 15 miljoner tyskar fördrevs av den Röda arme'n i den största etniska rensningen någonsin från sina hem i Östpreussen, och på sin väg mot Berlin våldtog 1,3 miljoner tyska flickor och kvinnor som senare resulterade i 300 000 barn.
Om media varit där hade opinionen hos oss tagit tyskarnas parti och krävt att ställa dom Allierade till svars för krigsförbrytelser ? Hade vänstern då demonstrerat till stöd för Tyskland?
Appendix: Efter kriget blev Zara Leander hatad för sitt arbete i Nazi tyskland och i dag 2009 skriver den svenskfödde uppsala poeten Muhammed Omar "Islamismen är den enda ideologi som som åtnjuter trovärdighet hos massorna . Därför ansluter jag mej nu till den världsvida islamitiska rörelsen och därför stöder jag nu Hamas , Hizbollah och Iran " ..........!
Är det Mefisto från Gottsunda vi hör och embryot till "National-islamismen" ?
Slutligen . I USA skrivs den elfte september 9/11 . Hos oss blir 9/11 den nionde november och synonymt med datumet för
"Kristallnatten" 1938 .
Totte Wallin
Läs gärna: "Krabbans gång" av Günter Grass som handlar om torpederingen den 30.1 1945 av flyktingfartyget Wilhelm Gustloff strax söder om Bornholm, den största fartygskatastrofen någonsin med över 10 000 döda
KURT VONNEGUT: Slaughterhouse-Five Dresden 1945.
Lisbeth Linderborg fil.dr i statskunskap - Hamas är arvtagare till Hitlers arabiska vänner .

Av: totte wallin, 2009-03-07, 00:46

Taggar:
, , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar