tisdag 7 april 2009

Häxjakt på kvinnliga ledare

Gunilla Jarlbro "Medieprofessor", menar att att drevet var större pga av att hon är kvinna. Då undrar jag hur Gunilla resonerar, när merparten av mobben att hon ska avgå är i hennes egen sfär. Artikel på Newsmill.se

Drevets karaktär
grundar sig främst från hennes sätt att leva kontra säga hur man ska leva. Girighet skall stoppas och skatter ska höjas för de rika. Samhället är orättvist och skall därmed göras mer lika genom att sänka löneskillnaderna.

Men Wanja Lundby-Widen väljar att vara med i tio tal styrelser utöver sitt ordinarie arbete varvid de ger en årsinkomst om 400 000 kr/år. Det ska läggas på hennes ordinarie årslön från LO. Därav blir Wanja girigheten själv där jag tror att hennes arbete på LO har blivit drabbad pga av att hon har åtagit sig allt för stora uppgifter. Må hända att det har varit kvantitet i antal arbetsuppgifter men resultatet har levererats med allt annat än kvalité.

Förtroende?
Frågan är hur stort förtroendet är framgent hos Socialdemokraterna. En sak är att förbundens styrelser har förtroende. Vad säger väljarna?

Andra Bloggar: Stefan Stenudd, Johan Hellström (mp), Ledarbloggen

Taggar:, ,

_______________________________________
Nicklas Larenholtz, fri debattör och skribent, är även författaren av politikblogg som en förlängning av bloggen Generation Y. Sociala medier för mig är ett sätt att vara en del av samhället och för min del förkovra mig mer i politik m.m. Jobbar som förmedlare och rådgivare i huvudsak av sökmotormarknadsföring och sökmtoroptimering på ett "produktions och förmedlingsbyrå av digitala medier".

1 kommentar:

  1. Fadäser likt dessa glöms möjligtvis när det är dags att välja vem man ska rösta på.

    SvaraRadera