fredag 3 april 2009

Skrota Saab?

Att rädda Saab genom att ta skattebetalarnas pengar, tycker jag verkar osunt när Saab inte lyckas bygga bilar som vi vill ha. De har heler inte lyckats gå med vinst på över tio år heller. Det Är ur dumt att leka med framtida pensionspengar för den saken. Skrota Saab!!

Är det inte billigare att låta många få sparken och ta de 5 miljarder som Saab skulle få till de som har blivit av med jobbet, och hjälpa dem.

Sen får Saab
med lite mindre fabriker för att komma på en el bil som ser ut som en bil man verkligen vill ha. 0-100 km på 5-7 sekunder. Jag ska kunna köra minst 50 mil på en laddning och så ska de inte ta flera timmar att ladda upp den heller. Jag tycker att volvo V70, S80, Bmw modellerna, Mercedes, Chrysler 300C är snygga bilar. Så ska elbilen se ut.

Vad har alla Ni partier (PP, Socialdemokraterna, Moderaterna, miljöpartiet, vänsterpartiet, kd, sd,) för plan egentligen som är långsiktig lösning? PP, Moderaterna, Vänsterpartiet

Andra bloggar: Copyriot, Bengt Lindgren (s) , Bilfeber,

Taggar:, , , ,


1 kommentar:

  1. Inte dåligt förslag att ge dem en del av 5 miljarder. Förhoppningen är väl ändå att de ska orka ta sig an ett annat jobb. Även fastän det är jobbigt att skola om sig. Man måste jobba för mat och tak över huvudet. Klarade människan av 2;a världskriget ska man allt klara av en global ekonomisk kris.

    SvaraRadera