torsdag 9 april 2009

Nej till samarbete med SD

Alliansen ifrågasätts till viss del huruvida de ställer sig mot Sverigedemokraterna. Icke förvånansvärt varvid jag själv undrar hur det kommer se ut när det är valdags.


Ordet strateg får mig att tänka på vår statsminister Fredrik Reinfeldt och finansminister Anders Borg. Jag har svårt att tänka mig idag att den sittande regeringen sympatiserar över lag med Sverigedemokraterna. Men det som oroar mig är att inget av partierna tar avstånd i klartext från Sverigedemokraterna. I lägen som dessa så vill jag åtminstone få ett "Ja" eller "Nej" som svar, dels för hur laddat ämnet är.

Återigen
så är dessa två herrar strateger utan dess like, då planen är att inte ha allt för stort försprång gentemot Socialdemokraterna, Miljöpartiet och vänstern så här tidigt. Det som är viktigt idag är bland annat att förvalta det försprång de har fått i och med Wanja Lundby-Widen "affären" samt mycket mer. De fokuserar förmodligen på mer livsavgörande frågor såsom Ekonomin, jobb m.m.

Taggar: , , ,


_______________________________________
Nicklas Larenholtz, fri debattör och skribent, är även författaren av politikblogg som en förlängning av bloggen Generation Y. Sociala medier för mig är ett sätt att vara en del av samhället och för min del förkovra mig mer i politik m.m. Jobbar som förmedlare och rådgivare i huvudsak sökmotormarknadsföring och sökmotoroptimering på ett "produktions och förmedlingsbyrå av digitala medier".


2 kommentarer:

 1. SD har inte politik ..SD har rasism med sig..SD har bara hat och lögner i medier ..SD har reklam av lögner och SD passar bättre i Israel och f.d. Sydafricka och en del av USA..SD kommer att försvinna som Nyd..SD får inte röra Sveriges rykte och Palmes politik som tog hand om Sveriges moral,ansvar och samvete..Och folkrätten, rättvisan och internationell rätt..SD är resten av vad en orättvis politik har skapat mot oss alla..Det kan man titta på i Israel och USA med en del politiker som tänker och tro på ockupation, mord, förtryck, massmord, våld, krigsbrott, förbjudna vapen och terror för att skapa mer makt och mer pengar...De ska gå vidare med- rätt- politik och lura folket och de ska vinna valet,säger de...!!!!!Men vem står bakom SD?? Vem står bakom SD???Vem betalar SDs rasism??
  Rättvisan är grundstenen till allting och rätten stiger upp och inget kan stiga över rätten, sa Islam.Islam är rättvisan och freden först.Tala fred innan kriget,sa Islam..
  Vid Guds,frihetens,demokratins namn händer det..Läs noga och tänka lite SD...
  Vad är terror??..Vem är terroristerna??...Syrien vill att FN tar upp ämnet -terror- men det var USAs nej och FNs nej som stoppade allt....Vad ska man säga om terror mot Palestina,Irak,Libanon och Gaza??..Vad är AIPAC??..Har Israels AIPAC makt över USAs orättvis politik....Vem har begått många politiska mord och varför???..Vem är USAs kongress,FN??.

  Israel och USA fick använda förbjudna vapen och olika bomber som kan förstöra luft och vatten.Vad är blackwater i Irak??..De dödar medvetet civila och oskyldiga..Dödar USA civila i Pakistan och Afghnistan?????.Fick Al-Qaida hjälp från USA mot Rysslands ockupation av Afghanistan????Fick CIA hjälpa Al-Qaida????

  Fick USA lova Al-Qaida att befria Palestina ??Varför var 11/9 i USA????..Vet alla vad som det hände med Irak efter USAs krig???..

  Terror är Israel och USA..För att skapa makt och styre om oljan i världen...Tala först om de innan du talar om araber, muslimer, Islam och Palestina..Stoppa Israel och USA med AIPAC..
  Folket i västvärlden måste stoppa alla USAs och Israels politiker med EUs..

  SvaraRadera
 2. Sverigedemokraterna
  - i Israels sold
  www.abbc.net/islam/svenska/fildok/filer/tutti/sd_zionist.htm....Titta på mer nu.....
  - Två judiska bröder står bakom Sverigedemokraternas anti-islamiska, anti-arabiska kampanjer.
  - Den ene har vunnit det sionistiska Herzl-priset för "exceptionella insatser för Israel och sionismen".
  - Judar underblåser s.k. islamofobi för att rekrytera stöd för sitt ockupationskrig i Mellanöstern.
  - Judar ser historiskt ned på icke-judar - kristna och muslimer - och självfallet svenskar.
  - Judestaten Israels anhängare har t.o.m. dödat svenska medborgare som stått i deras väg - inklusive Folke Bernadotte.
  - Temat "massinvandring" är ett skenspår, det riktiga spåret är de globala krigen och den ökande fattigdomen - resultatet av sionistinspirerade krig och sionistiska finansiella operationer (judiska spekulanter, judiskstyrda Världsbanken, IMF, Federal Reserve).
  - Judarna utövar lekstuga i Sverige med skumraskaraffärer i miljonklassen samtidigt som de bedriver - via sina bulvaner - mediakampanjer om "hotet från muslimerna".
  - Judarna styr debatten i Sverige via judar positionerade på känsliga poster inom massmedia.
  Sionisterna och "islamofobin"
  "Och jag skall uppegga egyptier mot egyptier, så att broder skall strida mot broder och vän emot vän, stad mot stad och rike mot rike."
  - Judarnas Torah, Gamla Testamentet, Jesaja, kapitel 19, vers 2. Den judiske guden Jahve talar i profeten Jesajas mun till sitt utvalda folk, judarna, om söndring av icke-judarna.
  Vi kommer här belysa den judiska infiltrationen av det påstått "nationalistiska" partiet Sverigedemokraterna av två personer med intima band till apartheidstaten Israel - en stat som diskiminerar både kristna och muslimer bara för att de inte tilhör det "utvalda folket", judarna.
  Från vilka kommer Sverigedemokraterna anti-islamiska hållning?
  För det första. Den s.k. "islamofobin" som ses bland många svenskar är ett resultat av årtionden av indoktrinering där alla de folk som står iväg för Israels expansionistiska planer av en väloljad mediaapparat utmålas som instabila massmördare.
  Är det någon som tvivlar på detta påstående så rannsaka er själva innan ni skjuter budbäraren! Betänk vilka "dokumentärer", spelfilmer, tidningsartiklar som har gett grogrunden för er anti-islamism, och kolla sedan produktionsnamnen bakom dessa alster. Det brukar då låta som något från en juvelbutik; en Goldman, Goldschmitt här, någon Diamant där, en Silberstein och Zylberman där, en Bernstein, en Saffire, och så förstås ett par Cohens och någon Levine, etc, etc.
  Det är ett umbärligt faktum att den judiska gruppen via sitt inflytande i exempelvis Hollywood, år ut och år in kan använda dessa alster för att spida pro-israelisk och pro-judisk propaganda. Som sagt - tvivlar någon så titta bara på namnen på eftertexterna! (Kan vara bra att gå in på någon judisk hemsida först för att fräscha upp sina kunskaper om vilka efternamn judarna betraktar som "judiska".)

  SvaraRadera