måndag 13 april 2009

Självmål av Socialdemokraterna

Ursäkter har vi alla när det känns obekvämt. Men efter artikel i dn.se om publicitet av de olika partierna (oppositionen kontra socialdemokraterna) har Kent Asp bra svar.

Jag vet inte hur Socialdemokraterna ska vrida och vända på problemet, men de har verkligen inte jobbat på rätt sätt för att få upp sina egna siffror gällande röster. Och då kommer dessutom på det kommentarer från Vänstern att mediala utrymmet har gynnat oppositionen. Farenheit1961. säger att publiciteten har varit sämre mot Mona och därav är siffrorna sämre. Lasse Online vill mena att framtiden kommer visa resultat, och att oppositionen driver omkring på en våg för nuet. Längre fram kommer de granskas och därav förlora på sikt. Ola Möller vill säga att Mona och Wanja är människor, alla gör fel.

Jag vill dock ställa frågan: Hur mycket fel får man göra?, Socialdemokraternas egna väljare säger att nu får det vara nog.

Sämre medialt utrymme? Det kan jag inte avgöra utan att forska djupare men Ken Asp har rätt i sin mening "Socialdemokraterna gör självmål."

Lasse Online har helt rätt. Det kan bli drastiska ändringar, man ska inte ta ut vinst i förskott.

Taggar (knuff)
, , ,

2 kommentarer:

  1. fan.. måste man ställa in kommentarsgranskning för att slippa sådant som ovan.

    SvaraRadera