torsdag 30 april 2009

Piratpartiet är ingen bluff

Synovates senaste undersökning visar att PP tar plats i EU parlamentet rapporterar DN.se mdfl (gp.se, nyhetskanalen.se, aftonbladet.se,svd.se,)

De vuxna som ser PP anhängare som näthaverister och datanördar bör ta ämnet med lite mer allvar och försöka sätta sig in i vad debatten egentligen går ut på. Det gäller inte bara möjligheterna att få ladda ner film och musik på sajter som pirate bay. Och den som tror att det är ämnet bör verkligen sätta sig in i debatten. Tyvärr har jag sett artiklar på fria forum som tydligt visar att kunskapsnivån är för låg i ämnet och debatten.

Klipp från Henrik Unné, artikel på Newsmill, 09-04-27 (länk)
Men ännu värre än dagens ungas erbarmliga kunskapsnivå, är deras *moraliska* nivå! Dagens unga vill sno. Det har blivit en "folkrörelse" att planka på tunnelbanan. Och "Piratpartiet", som förespråkar systematisk stöld av film och musik, har blivit en enorm framgång bland de unge inom politiken. Och det är inte så sällsynt nu på tiden att ungdomar inte drar sig för att hota vuxna lärare i skolan med knivar. Många av dagens unga är som vildar från djungeln.

Tydligt exempel på en som inte har förstått vad det går ut på. Jag föreslår att man ser över dessa två länkar (Informationskrig i EU) (Drougge lägger ut sin bok på Pirate bay).

Bjerke, Patrik Wikström, Kulturnissen, Björn Ulvaeus bör exempelvis se över ovanstående länkar.


, , , , , , , , , , , , , , politikerbloggenInga kommentarer:

Skicka en kommentar