onsdag 29 april 2009

Telekompaketet och realpolitik

Telekompaketet (en del av övervakningssamhället) och tillägg 166 har i viss mån gått i stöpet. Det som krävdes var mer än 40 namnunderskrifter för en fristående re-tabling av den ursprungliga skrivningen av tillägg 166 i telekompaketet rapporterar hax.

Jag känner mig delvis delaktig i den negativa utveckling av Telekompaketet. Jag prioriterade vardagssysslor istället för att göra ett inlägg här på mitt kommunikationsverktyg eller öppet forum på Newsmill. För att bidra till fler namn på listan (Fjellners 166:a). Mer info om Telekompaketet (här).

Realpolitik är inte vad jag står för, eller vill visa utåt. Men har "handlat" precis som om jag står för realpolitik och allt vad det innebär. Jag utnyttjade inte den "bloggmakt" som finns, tyvärr.

, , , , , , , , , , , , , , politikerbloggen


______________________________________
Nicklas Larenholtzfri debattör och skribent, är även författaren av politikblogg som en förlängning av bloggen Generation Y. Sociala medier för mig är ett sätt att vara en del av samhället och för min del förkovra mig mer i politik m.m. Jobbar som förmedlare och rådgivare i huvudsak av sökmotormarknadsföring och webbproduktion på ett "produktions och förmedlingsbyrå av digitala medier". Artikeln har pagerank 5

3 kommentarer:

 1. EU kartlägger bloggar, bara så att du vet.
  Snart är vi alla fångar.

  SvaraRadera
 2. Jag tror inte nån medlem i EU-parlamentet inte fick information att man kunde gå till Fjellners rum och skriva på hans re-tabling av 166:an. Det vällde in mail från oroade svenska surfare som läste bloggar.
  Alltså har nästan alla svenska partier skrivit på hos Fjellner: (Fjellner (m), Ibrisagic (m), Ek (c), Wijkman (kd), Holm (v) och alla socialdemokraterna, Schmidt (fp) sägs ha faxat in en underskrift). Bara Mp saknas här. Men det fattades ändå knappt 20 underskrifter.

  SvaraRadera
 3. Jo, jag ser att jag kunde ha gjort mer men ägnade mig åt som sagt sysslor i hemmet som kunde vänta i 20 minuter.

  SvaraRadera