lördag 2 maj 2009

Vem ska ta över Mona Sahlin och Wanja

Uppdaterad 09-04-03, 22:10
Intressant länk (här)

Lugnet efter allt stormande kring Mona Sahlin och Wanja Lundby-Widen ter sig aldrig komma. Hetsen ser ut att finnas på hög nivå. Och så kommer det förbli en tid framöver, förmodligen blir det lugnare när Socialdemokraterna och LO har en ny ledare.

Göran Persson
syns och hörs med orden:
– Oppositionen bör skärpas och inrikta sig på hårdare attack mot regeringen. Den kommer för lindrigt undan i den här diskussionen. Hur man gör, det är deras sak. Men det ska inte vara så svårt tycker jag.

Lätt för honom att säga med inte så fullt befläckad historia som Mona Sahlin. Fokus låg på andra nivåer som jag mins det. Göran Persson var å andra sidan duktig på att bara prata om då oppositionens politik och inte sin egen. Så att man fick en klar bild av vad hans politik hade att ge. Så som jag tolkade det så förlorade han en hel del på det.

Nu när det finns 31 st klubbordföranden som tycker att Mona Sahlin ska avgå, funderar jag på vem som kronprinsen/prinsessan är. Funderingarna finns bland annat från Hax som påpekar att Nuder är en tidigare prins från Göran Persson tiden. Som dessutom fick sparken och inte kan beskyllas för den partikris som finns inom Socialdemokraterna. Thomas Bodström kanske finns med på kartan.


, , , , , , , politikerbloggen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar